Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درمان "غلظت خون" در آموزه‌های طب سنتی، دستورات و نسخه‌های مختلفی وجود دارد؛ در این مطلب با ۶ دستور ساده طب سنتی برای درمان "غلظت خون" آشنا می‌شوید.

 "غلظت خون" یکی از اختلالاتی است که امروزه بسیاری از افراد به‌دلیل سبک زندگی نادرست، رژیم غذایی بد و... به آن مبتلا هستند؛ در ادامه به چند نسخه ساده طب سنتی برای درمان غلظت خون اشاره شده است:

ــ باید ۳ قاشق آویشن را با ۱۹ عدد عناب در یکی قوری چینی با هم مخلوط کنیم و با اضافه کردن یک تا ۲ لیوان آبجوش به این ترکیب، اجازه دهیم به‌روی شعله ملایم دم بکشد و در ادامه این دمنوش خوش‌طعم را مصرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ترکیب علاوه بر خاصیت رقیق و لطیف‌کنندگی خون، بالابرنده حرارت غریزی بدن، باعث بهبود پمپاژ قلب، کاهنده چربی خون و تاحدی هم لاغرکننده است همچنین باعث افزایش ظرفیت حیاتی ریه‌ها نیز می‌شود.

ــ، اما از دیگر نسخه‌هایی که می‌توان برای درمان غلظت خون به آن اشاره کرد، ترک مصرف "نان‌های سفید" و فاقد سبوس است که در نانوایی‌های سراسر کشور پخت و توزیع می‌شود (متأسفانه در حال حاضر حتی نان‌های سنگک پخت‌شده در نانوایی‌ها نیز فاقد حد کافی سبوس است).

ــ مصرف نان محلی سبوس کامل و فاقد افزودنی‌هایی مانند آهن و فولیک اسید و... نقش بسزایی در درمان غلظت خون و بیماری‌های گوارشی دارد.

ــ بهره‌مندی از "هوای سالم" و دوری از زندگی در هوای آلوده نیز تأثیر زیادی در کاهش غلظت خون دارد.

ــ انجام "حجامت" به‌ویژه در فصل بهار نیز برای درمان غلظت خون و بیماری‌های خونی بسیار مفید و مجرب است.

ــ ترک مصرف فست‌فودها، محصولات غذایی کنسروشده، گوشت‌های مانده و نمک‌سود، مواد غذایی لزج مانند پنیز پیتزا، لازانیا، ماکارانی، قارچ و... نیز از پرهیزات بسیار ضروری برای درمان غلظت خون و حفظ سلامتی است.

ــ مصرف "آب انار ملس" (ترش و شیرین) نیز برای بهبود غلظت خون و گردش خون نافع است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

به سادگی با این نسخه غلظت خون را درمان کنید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم غذایی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۴۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که چاقی و کشیدن سیگار عوامل مؤثر در شیوع بیماری آسم هستند که با راهکارهای پیشگیری می‌توان در این زمینه موفق عمل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی محمدیان شامگاه سه‌شنبه در گرامیداشت روز جهانی آسم در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی  اردبیل، اظهار داشت: 18 اردیبهشت روز جهانی آسم است و این بیماری که عمدتا عوامل ژنتیکی و گاه عوامل محیطی بر آن تأثیرگذار بوده جز بیماری‌های غیرواگیر التهابی است که شیوع آن در شرایط کنونی بیش از گذشته مشاهده می‌شود.

وی علایم این بیماری را تنگی نفس، تپش قلب و برخی سختی‌‌ها در نفس کشیدن عنوان کرد و گفت: آسم جز بیماری‌های مزمن محسوب می‌شود که می‌تواند با حملات شوک‌آور، تنگی نفس همراه با سنگینی روی سینه و برخی دیگر از علایم ظهور و بروز پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: 10 درصد این بیماران کودکان بوده و مابقی در گروه‌های سنی بالا هستند که بر اثر چاقی، اضافه وزن و همچنین مصرف دخانیات گرفتار این بیماری می‌شوند.

محمدیان افزود: متأسفانه امروز مشکل اصلی ما در جامعه اضافه وزن و چاقی افراد است که بیش از 70 درصد جمعیت گرفتار این شرایط وزنی هستند که انتظار می‌رود با ورزش و رعایت اصول تغذیه جلوی این روند نامناسب گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دوران شیردهی مصرف شیر مادر برای کودکان از عوامل محافظتی در مقابل این بیماری است و در کنار آن کمبود ویتامین‌ها نیز می‌تواند به تشدید این بیماری کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به آسم آلرژیک نیز اشاره کرد و ادامه داد: حساسیت‌های فصلی مشکلاتی را برای گروه‌‌های مختلف جامعه فراهم می‌آورد که متخصصان اعلام می‌کنند در فصل بهار از باز کردن درب و پنجره جلوگیری کرده و نسبت به محافظت بیشتر در امور تغذیه و سایر مسایل شخصی دقت لازم انجام شود.

محمدیان بیان کرد: دور بودن از استرس و مصرف نکردن خودسرانه داروها از عوامل کاهش بیماری آسم است که قطعا دقت در این زمینه می‌تواند نتایج مناسبی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره آسم بدانیم/ از باورهای غلط تا راه‌های درمان
  • درمان گرفتگی رگ‌های قلب با عصاره سیر و لیمو ترش (فیلم)
  • درمان قارچ ناخن و میخچه پا در طب سنتی (فیلم)
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • چطور با هندوانه به جنگ سنگ کلیه برویم؟/ یک روش ساده و نتیجه‌بخش
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی (فیلم)
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ