Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلظت خون با خوردن مویز کاهش می‌یابد، رگ‌های خونی منبسط می‌شوند و خون می‌تواند با سرعت بیشتری در بدن جریان یابد.

 به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ مویز حبه‌های درشت خشک شده‌ای است که فواید بسیاری دارد. بر خلاف باور عموم، این نوع خشکبار کشمش نیست اما از لحاظ خواص و فواید شباهت زیادی به کشمش دارد و حتی پس از خشک شدن خواص خود را از دست نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خشکبار تهیه شده از انگور قرمز و شاهانی است.

به گفته محققان افراد مبتلا به فشار خون بالا می‌توانند با مصرف منظم مویز (سه بار در روز) آن را کنترل کنند، چرا که مصرف روزانه مویز به میزان زیاد فشار خون بالا را پایین آورده و به علت اینکه سرشار از پتاسیم است  به پیشگیری از افت پتاسیم در بدن کمک خواهد کرد و دریافت پتاسیم بالا باعث کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی خواهد شد. 

فواید درمانی مویز 

۱- دارای ویتامین‌های A، B، E، کلیسم، فسفر، پتاسیم است.

۲- حاوی امگا۳ و امگا ۶ است.

۳- جلوگیری از ابتلا به آلزایمر، سرطان و دیابت

۴- جلوگیری از چسبندگی پلاکت‌ها

۵- درمان بیماری‌های قلبی و پایین آوردن فشار خون

۶- مفید برای مبتلایان به دیابت

۷- تقویت معده و موثر برای درمان مشکلات گوارشی

۸- جلوگیری از ابتلا به میگرن

۹- کاهش درد میگرن

۱۰- درمان یبوست و مفید برای کاهش آن

۱۱- کاهش کلسترول خون

طبق نظر طب سنتی به دلیل وجود قند زیاد در این خشکبار افراد مبتلا به مرض قند باید در مصرف آن دقت کنند. کالری دو قاشق غذاخوری مویز برابر با ۳۰ گرم و ۶۰ کیلو انرژی است. آنتوسیانین و پلی فنولیک موجود در مویز قرمز و سیاه موجب ضد سرطان شدن آن شده است.

مبتلایان به دیابت می‌توانند زیر نظر پزشک از این خشکبار استفاده کنند.

چند توصیه طلایی برای مصرف مویز

۱- بر اساس گفته متخصصان استفاده از این خشکبار به مادران شیرده، کودکان در حال رشد و کودکان مدرسه‌ای به عنوان میان وعده‌ای سالم توصیه و تأکید می‌شود.

۲- افراد مبتلا به اضافه وزن از مصرف مویز  پرهیز کنند، زیرا مصرف زیاد این خشکبار موجب افزایش وزن می‌شود.

۳- خرید مویز به صورت بسته بندی و بهداشتی مورد تاکید طب سنتی است.

۴- افراد مبتلا به دیابت از خوردن موادی حاوی فلز کروم و قند فروکتوز که در مویز موجود است پرهیز کنند.

مویز تصفیه کننده طبیعی خون نیز به شمار می‌آید. رفع سموم بدن و مشکلات پوستی از جمله آکنه، لکه، جوش و چروک از دیگر فواید مویز به حساب می‌آید و وجود آهن در آن موجب افزایش هموگلوبین خون می‌شود و کم خونی را درمان می‌کند. مصرف مویز در صبح باعث احساس سیری به مدت طولانی و جلوگیری از مصرف کالری فراوان می‌شود.

مویز گزینه مناسبی برای درمان تب است و بر اساس توصیه پزشکان استفاده از این خشکبار به حفاظت از چشم کمک می‌کند. مصرف مویز قبل از انجام ورزش موجب افزایش انرژی می‌شود و همچنین وجود فیبر فراوان در این خشکبار برای هضم راحت غذا مفید خواهد بود.

استفاده متعادل از این خشکبار موجب کاهش وزن می‌شود و به رفع بوی بد دهان کمک خواهد کرد. طبق نظر  متخصصان طب سنتی مصرف مویز در دوران بارداری موجب افزایش هوشیاری جنین، آرامش اعصاب، و رفع خستگی و بی حالی مادر می‌شود.

گفتنی است که برای استفاده از این خشکبار در طول بارداری باید با پزشک معالج خود مشورت کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فشار خون مویز غلظت خون افراد مبتلا موجب افزایش مصرف مویز فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشخیص فشار خون بالا از روی انگشتان | بهترین راه برای کنترل فشار خون چیست؟
  • مصرف خیار به تنظیم فشار خون کمک می‌کند
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود